Kultur- teknisk enhet

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland. Máláge kommuvdna, är en samisk förvaltningskommun.
Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.

Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro.

Vår vision: Malå med allt så nära - en välkomnande och trygg kommun där utveckling sker.

Mer info finns på Malå kommuns hemsida: www.mala.se och www.nykommun.se/mala

Arbetsuppgifter: Som vaktmästare är du ansvarig för vaktmästerifunktionen i stödet till omsorgen och landstingets verksamheter i Malå kommun. Du skall sköta och hantera de beställningar och behov som efterfrågas avseende vaktmästeri. Du skall tycka om att hitta nya lösningar och göra löpande förbättringar. I arbetet ingår även vanligt förekommande fastighetsskötaruppgifter som tex byte av lysrör, montering av hyllor, hantering av larm och lyftar inom omsorgen till rutinarbete såsom transport av verksamhetsavfall, post och mediciner. Du kommer att arbeta självständigt. Arbetstiden är normalt förlagd till kl 07.00 -16.00.

 Kompetens/kvalifikationer: Vi ser det som positivt om du har teknisk utbildning inom fastighet, el eller vvs-området. Alternativt annan teknisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är händig och klarar att hålla många bollar i luften, samtidigt som du är serviceinriktad och kan bemöta människor på ett trevligt och positivt sätt, samt har förmåga att skapa goda kundrelationer. Du är duktig på att prioritera, planera och strukturera arbetsuppgifterna. 

 

Körkort: Tjänsten kräver B körkort.

Varaktighet/arbetstid: Vi erbjuder Dig ett vikariat under tiden 240701-240809

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Malå kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Upplysningar: Vill du veta mer om tjänsten kontakta

Verksamhetsansvarig Olle Ögren: 0953 - 140 62

 

Välkommen med din ansökan!

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden, så vi välkomnar ansökningar så fort som möjligt.Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-09
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-07-01
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Malå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/28
Kontakt
  • Olle Ögren, 0953-14062
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429682
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb