Utbildningsavdelningen

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland. Máláge kommuvdna, är en samisk förvaltningskommun.
Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.

Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro.

Vår vision: Malå med allt så nära - en välkomnande och trygg kommun där utveckling sker.

Mer info finns på Malå kommuns hemsida: www.mala.se och www.nykommun.se/mala

I kommunen finns en skola som inrymmer alla skolformer från förskoleklass till och med vuxenutbildning. Vi har många duktiga pedagoger men behöver nu förstärkning. Nilaskolan har många intressanta utvecklingsprojekt såsom entreprenöriellt lärande och språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi jobbar med fortbildning av vår personal och har pedagogiska eftermiddagar avsatt för detta. Vår it-struktur är färdigutbyggd med en till en för alla elever i åk 4 till åk 9. Det finns god tillgång på lärplattor och datorer för yngre åldrar. Malå erbjuder en fantastisk natur både sommar som vinter. Sporthall, ishall, skidspår och slalombacken inom 3 minuters promenad från skolan och centrum.

Egenskaper/kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med adekvat utbildning. Du ser möjligheter i utveckling och förändring och bidrar gärna aktivt till detta. Digital kompetens är en förutsättning för att jobba hos oss. Vikt läggs vid personlig erfarenhet och lämplighet. Flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang är viktiga egenskaper. Du ska vara kunnig, engagerad, kreativ och se fördelar av att samarbeta med kollegor för att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Malå kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Dina arbetsuppgifter

Undervisa i musik eventuellt i kombination med annat ämne. Arbetsuppgifterna består i att planera, leda, utveckla och bedriva undervisning samt göra anpassningar så att den stimulerar och utmanar elevens nyfikenhet, utveckling och lärande. Trygghet och arbetsro är en viktig del av skolans värdegrund. På ett systematiskt sätt reflekterar du över och utvärderar det praktiska arbetet enskilt och tillsammans med andra.

Anställningsvillkor

75-100 % tillsvidaretjänst om erforderliga beslut tas. Kan kombineras med annat ämne. Provanställning kan bli aktuellt.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur Polisens belastningsregisteruppvisas vid anställning.

Malå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

Intervjuer görs löpande under ansökningstiden.

                                                         

 

 

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-08
Löneform Ange löneanspråk i ansökan
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Malå
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/82
Kontakt
  • Viveka Eliasson, rektor, 0953-14190
Facklig företrädare
  • Tomas Eriksson, Sveriges Lärare, 0953-14000
Publicerat 2023-11-24
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb